To førsteplasser sendte Sonaren i tet

Mer vind ga bedre forhold og bedre resultater for våre paralympicseilere i Hyeres.

Publisert Sist oppdatert

- Det var en kort, men god dag idag, sier trener Jacob Haug fra Hyeres. - Det blåste 12-17 knop og begge våre paralympicbåter seilte bedre idag.

- Bedre dag i dag. Ble 4 og 3. Bedre fart på lensen og to gode starter. Det var også mer vind og da seiler jeg bedre, sier en fornøyd Bjørnar Erikstad etter dagens seilaser. Nå ligger han på 7. plass sammenlagt.

- Nå går det bedre for oss i Hyeres, sier Team Sonar med Alexander Wang-Hansen, Marie Solberg og Per Eugen Kristiansen. - Med to andreplasser i går og to spikere idag ligger vi på førsteplass sammenlagt. Det er jevnt blant båtene og noen race igjen. Mye kan skje... Vi er klare for å seile fort de to siste dagene av regattaen.

Maria Aadland Mollestad holder stadig 10. plass i gullfinalen, etter 15. og 13. plass idag. Plassen i medaljefinalen henger i en tynn tråd med de fem nærmeste båtene bak innenfor tre poeng.

Kristian  Ruth er i gullfinalen blant Laserseilerne og hadde to 38. plasser. Det holder foreløpig til 43. plass, mens Tonci Stepanovic som vant begge leder. Deretter er det to brasilske seilere, Bruno Fontes og veteranen Robert Scheidt.

Sebastian Wang-Hansen er i sølvfinalen der han med plasseringene 5, 3 og 3 ligger på 2. plass, 28 totalt.