Fredagsfilm med team Teknova

Vi mimrer litt over 2012-sessongen med en film av Anders Averdal på Teknova. Kommende sesong girer de opp et hakk. Eller skal vi si ned?

Publisert Sist oppdatert

Team Teknova / Albatross Racing er etter hvert et velkjent syn på regattabanen i Norge med seilmaker Bengt Falkenberg som skipper og Beneteau importør Even Larsen i Normar som taktiker. Filmen nedenfor er satt sammen av fordekksmann Anders Averdal, med klipp fra HH Skagen Race, Færder'n, Gotland Rundt, Tjörn rundt og Hollænder'n.

– Overall seier i Tjørn Rundt og seier i en vindfull HH Skagen Race var høydepunkt i 2012 forteller Even Larsen til Seilas.

– Kommende sommer blir litt annerledes enn de foregående med full satsing i Marström 32 katamaran. M32 Cup vil kommende sommer garantert få mye oppmerksomhet med blant annet Oslo som vertsby i dagene før Færder seilasen. I tillegg blir det intens jakt på toppresultat i Gotland Rundt med First 40 Teknova sier Even.

De tre siste år har teamet loggført «over all» seiere i Færderseilasen, Tjørn Rundt og MUM Stelton Cup som største regatta i Danmark, men mangler altså toppresultatet i Gotland Rundt.

Det er lov å håpe på spektakulær video neste vinter når 2013 sesongen skal oppsummeres.

Fredagsfilm med team Teknova
Fredagsfilm med team Teknova