Søk i arkivet

"Ada" mannskap fornøyde etter å ha vunnet etappen.

Seilas Senja Rundt i flott vær

Deltagerne i Seilas Senja Rundt er nettopp gått i mål i Botnhamn etter seilasens tredje etappe. ”Arianna” og ”Quinaia” kniver om ledelsen.

-    Vi er ikke helt sikre om det er vi eller  ”Ada” som leder overall, sier Seilas’ medarbeider Linn Krogh Hansen på telefon fra Senja. Hun seiler om bord i ”Quinaya” , en X-37, mens rivalen er en Elan 33.

- Det har vært flott vær med sol fra skyfri himmel, og opptil 20 knops vind, sier hun. Dagens etappe var fra Hamn til Botnhamn. I alt seiler de 14 deltagerbåtene en 110 nautisk mil lang rute rundt Senja.

I morgen avgjøres seilasen, da er det finaleetappe fra Botnham til Finnsnes, og ringen rundt øya er sluttet. Der blir det  Bacalao og premieutdeling i Gisund Båthavn. Seilasens første etappe fra Finnsnes til Skrolsvik. Reportasje fra regattaen leser du Seilas 7, som er i salg i begynnnelsen av september. ( Du kan tegne abonnement på seilas ved å klikke her). Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen