Start Shetland søndag.
Linn Krogh Hansen.
Frivakt på "Ollie".
På vei hjem.

Shetlandsfarere i mål

Ved 13-tiden i dag gikk ”Ollie Royal”, med Seilas om bord, over mål ved Marstein fyr etter et drøyt døgn fra Shetland. ”Ille Moro 1” passerte mål som første båt ved 11-tiden.

Publisert Sist oppdatert

Det er knallvær og nordlig vind ved mållinjen, melder Linn Krogh Hansen til seilas.no. Deltagerbåtene i Shetland – Bergen Race er nå  i ferd med å passere målstreken ved Marsteinen, etter en fin overfart med slør og rundt ti sekundmeter vind. Hun og resten av mannskapet på "Ollie Royal" har brukt  25 timer på seilasen fra Shetland til Bergen.

Regattaladelsen har ikke fått meldinger om skader av noen art. Selv om det finnes "huller" i rapporteringen i de foreløpige resultatlistene på vei over Nordsjøen, er det ingen grunn til å bekymre seg, hevder de.

48 deltagerbåter startet klokken 11:00 søndag formiddag lokal tid  i Lerwick for å krysse Nordsjøen for andre gang på fire dager.

Båten ”Pluto” med skipper Karl Otto Book fra Åsgårdstrand tok en klar overall-seier i den første seilasen i årets Visit Shetland Race 2006, fra Bergen til Shetland. Foreløpig ligger han an til å vinne også etappen hjem til Bergen.

Flere bilder fra åres Visit Shetland Race 2006 finner du her.

Se resultatene her:

http://www.shetland-race.no/Resultater/ResKleppholmen.asp