Simrad hovedsponsor for Scandinavian Cup
Simrad hovedsponsor for Scandinavian Cup

Simrad hovedsponsor for Scandinavian Cup

Simrad øker sitt engasjement som regattasponsor og går nå inn som hovedsponsor for regattaen for X-båter i Arendal i august

Publisert Sist oppdatert

X-yachts importør Otto Backe har siden den vellykte Gold Cup for X-Yachts ifjor arbeidet med oppfølgeren i Arendal. Med Arendal Seilforening som teknisk arrangør blir Scandinavian Cup en realitet i tidsrommet 2-4 august.

Regattaen kan bli en fast post på regattatilbudet til eierne av X-båter hver sommer og arrangøren regner med at det vil komme båter fra Sverige og Danmark i tillegg til en tallrik flåte av norske båter. 40-50 båter er et ikke urealistisk deltakerantall.

- Vi har nå gjort avtale med Simrad som blir regattaens hovedsponsor, forteller Backe til Seilas. - Det vil kunne løfte regattaen, ikke minst sosialt.

Simrad som fra før er inne som hovedsponsor for den nye norske soloseilasen er også med i Knut Frostads trimaranprosjekt og viser med dette at selskapet satser kraftig i seilbåtmarkedet, der deres heleide selskap Brookes & Gatehouse er en stor aktør i markedet for regattabåter og blant annet leverandør av elektronikk til X-Yachts.