Søk i arkivet

Færderpåmelding fra 1. mars

For 68. gang starter påmeldingen til Færder'n.

(KNS): 12. – 14. Juni 2015 arrangeres den 68. Færderseilasen som er verdens største regatta med start den ene dagen og målgang den neste. Nærmere 1000 båter er forventet deltakerantall i 2015. Færderseilasen arrangeres av Kongelig Norsk Seilforening med start fra Aker Brygge i Oslo og Målgang i Horten.

Påmeldingen til Færderseilasen 2015 åpner den 1.mars. Vi er igjen glade for å samarbeide med Sail Race System som sørger for smidig påmelding. Kravet om lisens frafalles med stor sannsynlighet for nesten alle båter i år. Seilforbundets styre har foreslått å avvikle lisensordningen for alt annet enn rene kompetitive kjølbåtklasser.

Årets Færderseilas går som normalt og avsluttes slik som de senere årene i Horten. Horten Kommune bidrar i år med betydelig forbedrede havneforhold for seilerne.

Starten vil i år være fra kl. 14 slik at det for mange vil være enklere å komme seg fra jobb og ut på sjøen.

Vi gleder oss til å ta imot alle båtene i Horten lørdag 13. Juni til en havn med langt bedre forhold enn tidligere år. Men allerede torsdag den 11. juni blir det «full trykk» på Aker Brygge.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen