Mollatts dag på Mallorca

Mathias Mollatt var dagens mann med to enkeltseire og topplassering sammenllagt.

Publisert Sist oppdatert

Det uvanlige været fortsatte igår på Mallorca med store trykkforskjeller og vind fra elle kanter. Etter hvert stabiliserte vinden seg og det ble mulig å få inn tre seilaser for flere av klassene. Det har til nå vært mye venting for seilerne som tilsammen disse to dagene har vært på vannet i mer enn 15 timer. Derfor er alle slitne, men hissige på å fortsette regattaen der mange norske seilere gjør det bra.

Særlig må vi nevne Laserseileren Mathias Mollatt som igår sikret to 1. plasser og en 4. plass i sin gruppe. Med det ligger han på en meget sterk 2. plass sammenlagt av alle. Også Hermann Tomasgaard og Kristian Ruth som må trekke med en BFD fra første dag er også godt oppe i feltet og får begge seile gullfinale.

Blant jentene var det Marthe Enger Eide som gjorde sakene best, og med plasserngene 18, 2 og 12 ligger hun på 18. plass sammenlagt. Line Flem Høst hadde også en 2. plass som sin beste i gårsdagens seilaser.

Helene Næss og Marie Rønningen fortsetter å imponere i 49erFX og jentene ligger 6 sammenlagt, blant annet godt foran verdensmestrene fra Brasil.

Med andre ord en dag med mye å glede seg over for de norske seilerne.

 

Resultater