Sportssejefen Jan Steven Johannessen sjekker vinden.

Tjuvstart ødela for Bjørnar

 Med tjuvstart i gårsdagens ene seilas mistet Bjørnar Erikstad sammenlagtledelsen.

Publisert Sist oppdatert

Norges Seilforbund rapporterer fra Mallorca:

I går har det vært mye sol og stabil vind med opptil 20 knops styrke. Bjørnar Erikstad seilte inn til andreplass på dagens første race. I det neste racet måtte han tilbake til startstreken etter en tyvstart. Bjørnar kjempet seg opp i feltet igjen etter veldig bra seiling og avsluttet med en tredjeplass. - Dette er vi veldig godt fornøyd med. Bjørnar har nå lik poengsum med Megan Pascoe som leder, og har fortsatt gode medaljesjanser, sier trener Jacob Haug.

Mattias Mollat fortsetter å imponere med jevnt gode resultater og beholder 8 plass sammenlagt etter 6 og 16 i dagens race. Kristian Ruth ligger noe bak på 33 plass, Herman Tomasgaard og Henrik Begby ligger henholdsvis 37 og 48 i sammendraget.

Marthe Enger Eide har falt noen plasseringer fra 18 til 24 etter en dårlig dag.

Helene Næss og Marie Rønningen ligger fortsatt ann til medaljerace lørdag. De har 11 poeng til medalje og 11 poeng ut av topp 10. Maia og Ragna Agerup leverte 1, 3 og 5 i sølvfeltet og leder fortsatt dette.

Sebastian Wang-Hansen hadde en bra plassering med en sjetteplass på et av racene i dag og er nå på 23. plass i sammendraget.

Anders Pedersen seilte inn til 14, 20, og gikk med det opp fra 26 til 24

.