Norwegian Offshore Racing Club

Sverre Valeur har kjøpt AL*CAP*ONE

Sverre Valeur har kjøpt AL*CAP*ONE

Bergenseren Sverre Valeur har sikret seg den «gamle» AL*CAP*ONE fra Einar Sissener og skal trene med sin nykjøpte GS 42R på North Sails treningssamling i Holmsbu på Hurum nå i helgen. Målet er pallen i IMS-VM på Hankø.

Publisert Sist oppdatert

De siste årene har Sverre Valeur og Team Bergen kjørt en vellykket kampanje i IMX 40en OCEAN WARRIOR. IMXen ligger nå i Nederland etter en invitasjon om å seile noen IMS-regattaer der nede på vårparten i år.

TO BÅTER. Valeur har ennå ikke avgjort om han skal behold eller selge OCEAN WARRIOR nå som han har kjøpt Einar Sisseners Grand Soleil 42R. Det er i hvert fall helt sikkert at Team Bergen skal bruke den nykjøpte båten aktivt denne sesongen.

Målet er VM i IMS på Hankø.

– Vi skal seile med båten for første gang i helgen og det ser vi frem til, sier Sverre Valeur til SEILmagasinet, og fortsetter:

BEDRE. – Vi var kommet til et punkt der vi følte at det var på tide å ta neste steg. Vi vil lære mer og ha det moro. Det kommer vi til å gjøre i den nye båten, sier Valeur.

Målet til Team Bergen er å gjøre det bedre enn fjorårets VM. Der tok de en 6. plass med IMX-40en, mens Sissener tok plassen foran med sin GS 42R. Russiske Yugtransit, også en GS 42R, vant.

Valeur kommer til å få god matching på Holmsbu. Thomas Nilsson i North Sails Norge kan melde om 27 påmeldte så langt. Treningen starter lørdag morgen.