Treningshelg

Stinn brakke i Trondheim

Stinn brakke i Trondheim

Elvström Sobstad 4 Racing treningshelg i Trondheim ble nok en gang en sukess. 100 seilere fordelt på 22 båter stilt til kickstart av årets hektiske regattasesong i Trondhjem Seilforening.

Regattasjefens konklusjon på helgens dyst er klar:

SUPERT. - Tre seilmakere fra Elvström Sobstad brukte tre dager å få riggene tunet, seilene justert, kunnskap hos seilerne oppgradert og polert, gi innspill på strategi og taktikk, demonstrerte teknikken med spinnaker og ting og tang, og svarte på uendelig mange spørsmål. Derfor går det en stor takk til Elvström Sobstad ved Tommy, Sverre og Harald, melder Matthias Nowak, regattasjef i TS.

Lørdagen var det sol, lite vind og til tider vindstille, men det skal også trenes i slike forhold. Søndag kom det 5-10 sekundmeter og tidvis regn.

HEKTISK. - Etter to hektiske dager på fjorden og en fest lørdag kveld, var det en fornøyd gjeng som avsluttet samlingen med briefing på Skansen Klubbhus søndag ettermiddag. Denne samlingen er nå blitt en tradisjon her i byen og er definitivt en kickstart på sesongen for de som seiler regatta, skriver seilforeningen på sine hjemmesider.