Corponor Offshore Race

Ada til topps i Bodø

Trond Otto Johansen og Steinar Drage gikk til topps i Corponor Offshore Race denne helgen. De vant med en margin på knappe 20 minutter over Tommy Hågensen og Tor Hove. Den gamle Elan'en slo den nye.

Publisert Sist oppdatert

Starten på Corponor Offshore Race ble heldigvis litt friskere enn det som var meldt og alle båtene kom seg vel av gårde under spinnaker. Et par båter var litt for raske over startlinjen, men kom seg tilbake i tide siden de lå et hakk foran startprosedyrene.

RASKE. De raskeste båtene brukte rundt syv timer til Værøy og deretter bar det til Fleinvær i lette og variable vinder. Sees, en First 40.7m med Svein M. Sørensen og Eilert Kamfjord ble første båt i mål klokken 05.20.

Trond Otto Johansen og Steinar Drage i Ada, en Elan 333, tok seieren overall da de gikk i mål 06.08. Åtte minutter tidligere krysset 2nd TimeOut, en Elan 340 linjen, med Tommy Hågensen og Tor Hove.

DE GAMLE. Tor Hove leder som kjent shorthanded rankingen og drar dermed på seg ytterligere poeng. Han er nok tilsvarende fornøyd med at begge de to første båtene var av merket Elan - siden han tross alt er forhandler av merket. Men kanskje ikke helt fornøyd med å bli slått av en Elan 333 som er forløperen til Elan 340 som han seilte denne gangen.

Du kan se den komplette resultatlisten her.