Seilmakeren Doublehanded

Satser uten autopilot

Satser uten autopilot

Anna Gregersson og Thomas Robberstad i Jacetti, en J/92S, kommer til å ha hendene fulle i Seilmakeren Doublehanded. De starter uten autopilot og håper på alt annet enn kryss.

Publisert Sist oppdatert

Forrige helg tok de to sin J/92S opp fra Stavanger til Bergen. I pen medvind gjorde de unna strekningen opp til Askøy Seilforening på 12 timer effektiv seiltid.

NY BÅT. - Vi kjøpte båten i fjor og fikk med oss Watski Skagerrak TwoStar, men på grunn av mye kaos rundt LYS-bevis ble vi diskvalifisert, men det var en morsom seilas, sier Anna Gregersson, som i år er den eneste kvinnelige deltakeren i Seilmakeren Doublehanded.

Jacetti er en av to båter fra Stavanger Seilforening som starter i regattaen. Startskuddet går onsdag klokken 13.00 og du kan følge regattaen minutt for minutt her på SEILmagasinet.no.

FIRE HENDER. - Det kommer til å bli en utfordring når en bare har fire hender, men båten er veldig lettseilt. Med de vindene som er meldt nå kommer vi ikke først til Stavanger, men hvis vinden holder seg kan det gå bra på turen tilbake til Bergen, sier Gregersson.

Den siste værmeldingen tirsdag ettermiddag varsler om noe mindre vind enn de gjorde på mandag. I starten skal det blåse 25 knop med litt vestlig komponent fra sør. Sent ettermiddag skal vinden løye til 15 knop og vri enda mer til vest.