Søk i arkivet

Watski Skagerrak TwoStarEnsom kvinne søker mannskap

– Vanligvis har jeg seilt sammen med faren min, men han skulle seile selv i år og har kapret broren min som mannskap. Og samboeren min, han skal spille rugby. Så nå står jeg her uten mannskap, men seile skal jeg okke som, sier Kristin Songe-Møller som seiler for Sandefjord Seilforening.

Om det er kvinne eller mann hun får med seg, er ikke så nøye.

– Men det hadde jo vært moro å få til en ren jentebåt, sier hun.

Kravene hun setter til mannskapet er at man må kunne klare alle oppgavene om bord og kunne ta til takke med en «power nap» i cockpiten.

– I Watski Skagerrak TwoStar må man være på’n hele tiden, sier hun.

Selv seilte hun doublehanded med X-99en i Hovdan Skagen Race.

– Det gikk overraskende bra og var kjempemoro. Jeg smiler ennå når jeg tenker på det, sier hun. Den samme båten skal hun seile i WS2S.

Med en samboer som er aktiv rugby-spiller blir det mye alene-seiling på Kristin Songe-Møller. X-99en er hennes.

– Jeg tar ofte med meg bikkja utpå og trener alene. Målet mitt i år er å få en stjerne i akterstaget (noe alle som har deltatt i fem OneStar eller TwoStar-regattaer får), og da må jeg delta i både WS2S og Simrad OneStar. Og det skal jeg klare, sier hun målbevisst.

Vil du seile med henne, så ring 909 86 871.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen