Barcelona World Race

20070430 Copyright image 2007©Free for editorial use image. Please credit: onEdition.A victorious Bernard Stamm wins the VELUX 5 Oceans race. The solo Swiss sailor led all three legs, aboard his yacht Cheminees Poujoulat during the race and arrived ...

Stamm tar en runde til

Det er ikke mange ukene siden Bernard Stamm vant Velux 5 Oceans. Nå har han bekreftet at han er klar for nok en tur jorden rundt. Han tar med seg briten Conrad Humpreys i Barcelona World Race.

Publisert Sist oppdatert

Den sveitsiske shorthanded seileren Bernard Stamm er tydeligvis umettelig på jorden rundt seilaser. Han vant nylig soloseilasen Velux 5 Oceans for andre gang på rad.

ERFARING. I november starter han på nok en rundtur. Denne gangen nonstopp og sammen med Conrad Humpreys. Begge to har tre jordomseilinger hver under beltet, og må regnes som en av favorittene.

Men i Barcelona World Race er alle favoritter for det er nemlig eliten som har meldt seg på. I alt 8 tomannslag er påmeldt så langt, og det er godt mulig det dukker opp ytterligere et par prosjekter.

Samlet har de 16 seilerne utrolige 44 jordomseilinger bak seg.

Deltakere Barcelona World Race

1. Vincent Riou (FRA) & Sébastien Josse (FRA) / PRB

2. Alex Thomson (GBR) & Andrew Cape (AUS) / Hugo Boss

3. Dominique Wavre (SUI) & Michèle Paret (FRA) / Temenos

4. Jean-Pierre Dick (FRA) & Damian Foxall (IRE) / Paprec-Virbac

5. Jérémie Beyou (FRA) & Sidney Gavignet (FRA) / Delta Dore

6. Guillermo Altadill (ESP) & Brian Thompson (GBR) / Boat name tbc

7. Roland Jourdain (FRA) & Jean-Luc Nélias (FRA) / Veolia

8. Bernard Stamm (SUI) & Conrad Humpreys (GBR) / Cheminées Poujoulat