Søk i arkivet

Visit Shetland RaceHermansen vinner igjen

Rolf Hermansen og hans mannskap i Hanna Marie, en Omega 34, vinner Visit Shetland Race igjen og igjen. Fredag kveld kunne den erfarne Nordsjøfareren nok en gang inkassere en overall seier på deletappen til Lerwick.

Rolf Hermansen er en vanskelig mann å slå på vei til og fra Shetland. Opp gjennom årene har han tatt med seg seks overall seiere i regattaen og nå er han på god vei til å innkassere sin syvende seier.

STOLT. Fredag kveld kunne han og hans mannskap nemlig stolt hente premien for beste båt overall på strekningen Bergen-Lerwick i Visit Shetland Race.

Lørdag ettermiddag skal de fem klassevinnerne på deletappen møtes til dyst i Laser seiling rett utenfor havnen i Lerwick. Det kan bli et spennende oppfjør for både de som ser på fra land og de som sitter i enmannsjollene.

SIMRAD. Vinneren av Simrad Shetland Cup får en AIS mottaker fra Simrad.

Du kan lese hele resultatlisten på hjemmesiden til Visit Shetland Race.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen