Americas Cup

Mulig at AC blir utsatt

Mulig at AC blir utsatt

Striden mellom Larry Ellison og Ernesto Bertarelli kan føre til at Americas Cup ikke kan seiles I 2009. Det er i hvertfall det siste kortet som ACM har lagt på bordet i et forsøk på å løse situasjonen.

Americas Cup Management (ACM) sendte onsdag ut en pressemelding der de sier at de vurderer å utsette Americas Cup på grunn av all usikkerheten som er skapt i forbindelse med den pågående rettsstriden mellom Golden Gate Yacht Club (a.k.a. Larry Ellison) og Societe Nautique de Geneve (a.k.a. Ernesto Bertarelli).

TREKKER UT. Sveitserne har den siste tiden gitt etter for flere av kravene til amerikanerne, men det er fortsatt rettssalen som er arena for denne regattaen. Saken skal opp i New York 22. oktober.

ACM mener imidlertid at saken nå har dratt så langt ut I tid at utfordrerne, sponsorene og forsvareren ikke får nok tid til å forberede seg til 2009.

SPILLET. ACM sier ingenting om når de eventuelt skal arrangere det neste Americas Cup. Sannsynligvis må også dette utspillet regnes som en del av spillet i denne maktkampen.