Trofeo Puerto Calero

TEAM BERGEN i kongebåt på Lanzarote

TEAM BERGEN i kongebåt på Lanzarote

Puerto Calero (SEILmagasinet): Imorgen starter Trofeo Puerto Calero på Lanzarote. På plass er Sverre Valeur i innleid TP52: FRAM XVI. Som han muligens har planer for i fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Sverre Valeur og deler av hans TEAM BERGEN er på plass på Lanzarote. Sammen med tre medlemmer fra FRAM-laget, Thomas Nilsson, Kjell Inge Heiberg og Kjell Arne Myrann, skal de seile TP52-regatta med base fra Puerto Calero.

I tillegg stiller fem mann fra Ericsson Racing Team, som har sin base i Puerto Calero. Skipper Anders Walander og navigatør Aksel Magdahl er blant disse.

– Det var slik at anledningen bød seg. Vi skulle ned hit og seile og FRAM XVI var på vei med kongeskipet i samme retning. Dermed fikk vi denne muligheten, sier Sverre Valuer til SEILmagasinet, som også er om bord for regattaen.

I tillegg kan Valeur røpe at han går med planer utover dette opplegget, og vurderer å bli TP52-eier ifremtiden.

– Det er jo en spennende klasse som må prøves, jeg har ikke bestemt meg, men jeg tror det kan bli et ledd i en bra utvikling for meg som seiler, fortsetter Valeur.

I går var første trening og Valeur var svært fornøyd med både båt og mannskap.

– Båten oppleves som veldig teknisk krevende, men jeg var imponert av mannskapet i går. Det er jo sammensatt av flere lag, men det fungerte og gikk veldig bra, fortsetter Sverre Valeur.

– Det er jo en kjempejolle som går styggfort.