Sun Fast 3200 Cup

La Rochelle Boat Show 2007

Vil du seile Sun Fast 3200 i TwoStar?

Sammen med SEILmagasinet, inviterer nå Heitmann Marin shorthandedseilere til «Sun Fast 3200 Cup». Heitmann Marin låner ut én Jeanneau Sun Fast 3200 til et lag under Watski Skagerrak TwoStar – Men de må gjøre seg fortjent til det.

Publisert Sist oppdatert

De fleste innen det norske shorthandedmiljøet kan ikke ha unngått å legge merke til Jeanneaus nye satsning Sun Fast 3200. Nå er den første båten på vei til Norge og flere skal det bli.

Peter Heitmann, hos importøren Heitmann Marin, forteller til SEILmagasinet at han regner med minst seks båter på startlinjen under neste års utgave av tomannsregattaen Watski Skagerrak TwoStar. En av disse båtene eies av Heitmann, men er for tiden mannskapsløs til nevnte regatta.

I den forbindelse ønsker Heitmann Marin å gjøre båten tilgjengelig for et egnet mannskap og setter opp «Sun Fast 3200 Cup».

Om du er interessert i å konkurrere, både for å disponere båten og eventuelt stille i den nye Sun Fast 3200 i WS2S, trenger vi din søknad innen 1. april 2008.

Heitmann Marin og SEILmagasinet setter sammen en jury som vurderer de innkommende søknadene. Deretter møtes alle kandidatene til Sun Fast 3200 Cup i Drøbak helgen 26. - 27. april, hvor vinneren av cupen disponerer båten under WS2S 2008.

Send søknad, med seil-CV, til post@seilmagasinet.no.