OL-uttagning i Princesa Sofia

Peer Moberg klar for medaljefinale

Peer Moberg klar for medaljefinale

Peer Moberg og de tre norske Laser Radial-seilerne Cathrine Gjerpen, Anette Melsom Myhre og Marthe Enger Eide er de eneste som skal i aksjon i morgendagens medaljefinaler på Mallorca. Forholdene ødela for Laser-guttas sjanser.

Publisert Sist oppdatert

Vanskelige forhold gjorde nemlig at det ikke ble gjennomført noen seilaser i Laser-klassen for herrer i dag, og dermed endte Stian Tuv og Stian Ruth på henholdsvis 12. og 13. plass i Laser – og utenfor de 10 som får lov til å seile morgendagens avsluttende medaljerace. De fikk med andre ord ikke sjansen til å kjempe seg inn blant de 10 i dag.

Peer Moberg mestret de vanskelige foholdene godt og seilte inn til tredjeplass i den eneste seilasene Finnjollene fikk i dag, og der med sikret han finaleplassen og ligger på 8. plass.

Godt seilte også 49eren i dag – i en av seilasene i gullfinalen – der to 2. plass. Det bragte dem opp på 24. plass sammenlagt.

I Laser Radial vil hele tre norske jenter seile medaljefinale, og før den ligger Cathrine Gjerpen ett poeng foran Anette Melsom Myhre. De ligger på 2. og 3. plass. Marthe Enger Eide kom akkurat med med sin 10. plass.

Komplette resultatlister finner du her.