CARF & Seilmakeren Doublehanded

– Gi så det monner!

– Gi så det monner!

Publisert Sist oppdatert

– Dette er et stort tiltak av Askøy Seilforening og Seilmakeren Doublehanded. Det er bra at vi som utøvere kan bidra på denne måten, så jeg oppfordrer både seilerne og alle netttilskuerne på SEILmagasinet.no til å gi så det monner. Det er bare å ringe 820 43 180, sier Simen Løvgren før start på Askøy Seilsportsenter til SEILmagasinet.

CARF er en liten organisasjon som baserer seg på frivillig innsats og at mest mulig av pengene som kommer inn skal gå rett til arbeidet med gatebarn og barn i faresonen.

– Dette er selvfølgelig veldig verdifullt for oss. Både de økonomiske bidragene og den oppmerksomheten vi får, sier daglig leder i CARF, Sigve Fjeldtvedt til SEILmagasinet.

– Det gir en god signaleffekt for våre prosjekter å være koblet direkte til denne typer arrangementer.

Organisasjonen ble grunnlagt av den innflyttede briten Gregory John Smith i 1992. Han kom til Norge i 1971 og 21 år senere tok han en dramatisk avgjørelse og solgte hus og inn bo for å hjelpe barn i en annen del av verden. Han endte opp i Brasils største by, São Paulo og her driver han på fremdeles. I dag er arbeidet konsentrert omkring KolibriRedet, et unikt senter i slummen i São Paulo, der over 600 barn og unge er involvert i prosjektet.

Ved å ringe telefonnummeret 820 43 180 gir du automatisk 100 kroner til CARF.

Samarbeidet innebærer at CARF både får økonomisk støtte til sitt Kolibri prosjekt i São Paulo og oppmerksomhet i forbindelse med Seilmakeren Doublehanded.