Høststormen i Molde Seilforening

Høststorm minus storm i Molde

Høststorm minus storm i Molde

De finnes mange «høststormer» rundt omkring i norske seilforeninger. Molde Seilforening har også sin. Og storm – det ble det ikke.

Publisert Sist oppdatert

Henry Larsen i Molde Seilforening har sendt SEILmagasinet følgende rapport fra helgens arrangement i foreningen:

«Høststormen» er en regatta som går igjen på mange seilforeningers terminliste. Den er ofte årets siste regatta, og som navnet tilsier forventes det tøffe værforhold. Molde seilforenings høststormen gikk av stabelen sist lørdag. 17 båter stilte til start og det ble seilt i en lysklasse.

Noen storm ble det ikke. Vinden varierte både i retning og styrke, men ble etter hvert stabil på liten kuling fra vest. Banen på om lag 16 n mil ble seilt unna på fire timer for de raskeste båtene.

Suveren vinner ble Svein Valle ombord i Grand Soleil 34en NUMBERO UNO. På andreplass kom Kjell Rød med JOLLY YACHT, First 31.7,  og nummer tre ble Terje Kirkelands Dufour 34,  RASKEN. NUMBERO UNO vant med dette også foreningens sesongserie.

 

Men sesongen er ikke over med dette for Molde Seilforening. Om 14 dager starter vinterserien, som går over 5 lørdager og avsluttes med  «Istappen» 13. desember. Men da blir det også vinterdvale for seilerne på Moldefjorden.