Innføres i 2010

Start-lisensen utredes

Start-lisensen utredes

Seiltinget vedtok at startlisens i regattaer skal innføres fra og med 2010. Nå er den under utredning.

Publisert Sist oppdatert

Norges Seilforbund har nedsatt et lisensutvalg som nå jobber med å formulere et forslag til NSFs styre med tanke på hvordan den fremtidige lisensløsningen skal bli.

21. oktober skal forslaget være klart og overbringes NSFs styre, som deretter vil sende det endelige forslaget ut på en åpen høring til blant annet seilforeninger og klasseklubber.

Med i utvalget er Vidar Utne, Per Bøymo, Håvard Ravn Ottesen, Pål Karsten Fevang, Thomas Nilsson og en representant fra Hordaland Seilkrets. Representanten fra Rogaland seilkrets, som ble valgt på seiltinget, har trukket seg.

– Seiltingvedtaket er klart nok – det blir lisens – så nå jobber vi med å få til en mest mulig hensikstmessig løsning, sier Vidar Utne, som er talsmann for lisensutvalget som nå jobber med saken.

Etter det SEILmagasinet erfarer er det først og fremst omfanget – hvilke regattaer startlisensen skal gjelde i – som er den vanskeligste nøtten å knekke.


Alt innhold på www.seilmagasinet.no er opphavsrettslig beskyttet – © SEILmagasinet. 
SEILmagasinet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. SEILmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.