Treningsamling for Bergen-seilere

Seilmaker Iversen inviterer til høsttrening

Seilmaker Iversen inviterer til høsttrening

31. oktober arrangerer Seilmaker Iversen treningsamlingen «4 Racing». Bergen-seilerne gir seg ikke så lett.

Publisert Sist oppdatert

– Det er her i Bergen det skjer på vinteren. Det er sesongavslutning på Stord i begynnelsen av oktober, og så ser man gjerne på Nisseseilasen i begynnelsen av desember som en start på vintersesongen. Etter Nisseseilasen er det én regatta i måneden, og ved å sette inn vår treningssamling i månedskiftet oktober-november,  er det noe seiling som foregår med jevne mellomrom hele året, skriver Karl Otto Book til SEILmagasinet.

 

– Vi kommer til å seile på korte baner på lørdag og ha fokus på starter og båthåndtering. «Åpen klasse» blir for de ferske, som vil få mulighet til veiledning om hvordan man bruker spinnaker og generelle trimmetips.

 

SAMARBEID. – Det er mulig å gjøre personlig påmelding, selv om vi selvsagt helst tar påmeldingene i mot per båt. Vi har allerede én båt som er påmeldt kun med skipper, og 6 mennesker som er påmeldt uten båt. Dette i tillegg til 6 båter med mannskap. Vi ønsker påmeldinger så kjapt som mulig for å treffe så godt som mulig med behovet for ressurs personer. Espen Kamperhaug fra Elvstrøm sails, vår samarbeidspartner på seil, kommer over og gir oss arrangørstøtte, noe vi ser på som veldig positivt da Elvstrøm har arrangert tilsvarende samlinger gjennom flere år, avslutter seilmaker Karl Otto Book.

Program 4 Racing i Bergen:

Lørdag 31. oktober; Briefing om dagens opplegg på land kl. 10.00. Oppmøte på banen så kjapt som mulig etter dette hvor det vil bli startet korte pølsebaner frem til ca 1600. Seilmaker ved Elvstrøm Sails, Espen Kamperhaug vil holde et innlegg om siste utvikling på seilfronten, før vi avslutter dagen (kvelden...) med middag på Sandringham. Mat fra www.matgal.no samt at Sandringham har alle skjenkerettigheter bør danne en hyggelig ramme for det sosiale.

Søndag 1. november; skal vi arrangere 2 regattaer av mer eller mindre samme format som lørdag. Vi kommer til å ha en uformell premieutdeling, med premier fra Seilmaker Iversen, og avslutning av samlingen ca. 1400.

Påmeldinger sendes på mail innen 20/10 til alf@seilmakeren.no.