Trenerseminar 27. og 28. februar

Gylden anledning for trenerpåfyll

Gylden anledning for trenerpåfyll

Norske seiltrenere skal bli enda bedre, og helgen 27. og 28. februar vil de få godt påfyll.

Publisert Sist oppdatert

Da arrangerer Norges Seilforbund et trenerseminar for trenere og ressurspersoner i seilforeningene. Og det er spennende forelesere, blant annet fersk verdenscup-vinner (Starbåt) Petter Mørland Pedersen holde et innlegg, likeså Frode Kyvåg – ikke ukjent i håndballkretser.

Lørdag 27. februar vil det være fokus på trenerkompetanse, og foruten Mørland Pedersen vil også seilere fra NORSTEAM dele sine erfaringer med trenerne. Petter Mørland Pedersen vil snakke om taktikk, strategi og veivalg.

TEAMUTVIKLING. Søndag handler det om team- og klubbutvikling, og det er her Kyvåg kommer inn i bildet. Han skal holde et foredrag om teamutvikling.

– Etter å ha vært i kontakt med noen seilforeninger, har vi oppdaget at informasjonen desverre ikke har nådd ut til rette personer i alle seilforeninger, sier Tonje Hopstock, leder av trenerutvalget i NSF til SEILmagasinet.

Hun håper at alle interesserte som ikke har vært klar over trenerseminaret vil ta kontakt og melde seg på seminaret, som avholdes på Thon Hotell ved Ullevål Stadion i Oslo.

Les mer på nettsidene til Norges Seilforbund.