Avtale i havn

TracTrac tracker verdenscup-finalen

TracTrac tracker verdenscup-finalen

SEILmagasinets tracking-leverandør, TracTrac, er blitt valgt som trackingpartner av arrangørene av verdenscupfinalen Sail for Gold i Portland, England i august.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen ble offentliggjort i dag, noe Jacob Ødum i TracTrac både er fornøyd og stolt over. Sail for Gold foregår på samme arena som OL i 2012, og arrangementet blir derfor å betrakte som et prøveprøve-OL.

Les mer her.

Akkurat nå foregår RYA Volvo Youth National Championships på samme sted, og også dette arrangementet blir fulgt av TracTrac.

KLUBBPAKKE. Også i Norge begynner seilforeningene å få øynene opp for hva tracking kan tilføre trening og regattaer, og i Fredrikstad Seilforening har man nå gått til innkjøp av den første pakken med trackingutstyr til bruk i foreningens egne arrangemeneter gjennom hele sesongen.

I Danmark der TracTrac blant annet har samarbeidet med Kongelig Dansk Yachtclub (KDY) i et drøyt år, brukes tracking flittig både under trening og i regattaer. Og når det gjelder regatta-arrangement, fortelles det at sponsorinteressen og -verdien har økt betydelig etter at man begynte å synliggjøre arrangementene på denne måten.