Påmeldingen åpnet i dag

Nå kan du melde deg på til stor-NM

Nå kan du melde deg på til stor-NM

Stor-NM finner sted 26. til 29 juni og arrangeres av Tønsberg Seilforening. I dag åpnet påmeldingen.

Publisert Sist oppdatert

Seilere i Laser Radial, Europajolle, 29er, RS Feva, Zoom8 og Optimistjolle, samt brettseilere på RS:X og Bic, har sikkert allerede notert seg datoene, men fra i dag av har de også muligheten til å melde seg på i det som for mange vil bli årets høydepunkt. Tønsberg Seilforening har i dag offentliggjort mesterskapets offisielle kunngjøring.

Påmeldingsfristen er 12. juni, så det er fortsatt god tid, men er du for sent ute, skrus prisen opp med 300 kroner etter 12. juni.

Nå får vi se hvem som blir den aller første…

LAG-NM I ZOOM8. Det skal seiles om individuelle NM-medaljer i alle klassene, men i tillegg vil det bli seilt om NM i lagseiling i Zoom8. Det skjer på mesterskapets siste dag, 29. juni.

IKKE MEDALJEFINALER. Mens det tidligere er avholdt medaljefinaler i stor-NM etter verdenscup-mønster, har arrangøren, i samråd med klasseklubbene, vil det bli seilt vanlige seilaser i en serie i år. Mesterskapet vil foregå på fire forskjellige baner.

I og med at påmeldingen til stor-NM har åpnet i dag, er det også en liten milepæl. Stor-NM er det 100. arrangementet som benytter SEILmagasinets påmeldingstjeneste.

Påmelding og informasjon om mesterskapet finner du her.