Søk i arkivet

Søker nye utfordringerBILBO-laget går til X-35

BILBO-laget er blitt velkjente aktører på regattabanen og har seilt seg til topps i First 31.7-klassen. Nå skifter de beite.

First 31.7en BILBO med Andreas Wettre som skipper har vært med i de fleste store regattaene på Østlandet siden båten ble kjøpt i 2001, og teamet er gradvis blitt bedre og bedre. De siste sesongene har teamet vært klart best i First 31.7-miljøet.
 
GODT MILJØ. – Vi har satt stor pris på det aktive og gode miljøet rundt First 31.7-båtene, og det har utvilsomt vært utslagsgivende for vår egen utvikling at vi har kunnet seile så mye båt-mot-båt, forteller Andreas Wettre.

Nå har laget bestemt seg for å søke nye utfordringer.

VIL LENGRE FREM I FELTET. Vi har bestemt oss for å ta et skritt videre, vi vil være lengre frem i feltet og sloss mot nye konkurrenter. For oss som er så glade i båt-mot-båt-seiling blir da X-35 det naturlige valget. Men, før vi kan finne en godt utstyrt, brukt båt, må vi selge Firsten, så vi er nok ikke å se i en X-35 før utpå høsten. Vi gleder oss stort til et nytt prosjekt og har utvilsomt mye å lære i en mer avansert båt, sier BILBO-gjengen unisont.

– Selvfølgelig vil vi også bidra som best vi kan til å bygge et aktivt X-35-miljø på Østlandet, sier Andreas Wettre videre.

TEAM-BYGGING. Andreas Wettre er ikke bare seiler. Profesjonelt jobber han med team-bygging, og han har blant annet skrevet flere artikler i SEILmagasinet om hvordan man på best mulig skal få et lag til å dra lasset og fungere sammen i en båt.

Og flere artikler er på trappene. Følg BILBOlaget videre – både i ny båt og i SEILmagasinet.  

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen