Er dagen grå og kjedelig i dag?

Se «live» seiling i Audi MedCup i dag

Se «live» seiling i Audi MedCup i dag

Vil du forlyste deg med direktesendt seiling i dag, har du sjansen på SAILtv. Der pågår Audi MedCup for klassene TP52 og GP42.

Publisert Sist oppdatert

I går startet  Audi MedCup i Cagliari i Italia, og nettTV-stasjonen SAILtv som vi viser her på SEILmagasinet.no, sender «live» fra seilasene. Dagens sending starter kl 1300, men du kan allerede nå se highlights fra seilasene i går eller se hvert av racene i sin helhet i reprise.

VERDENS BESTE. Audi MedCup samler mange av verdens beste og mest profilerte seilere i klassene TP 52 (Transpac 52) og den mindre klassen GP 42 (Grand Prix 42). Det er en serie over flere regattaer i Middelhavet, og nå er altså stoppestedet Cagliari.

GODE SENDINGER. Seilasene sendes live på SAILtv og følges opp av gode kommentarer og illustrativ grafikk; dette er kort og godt noe av det ypperste som tilbys av seiling på TV.

KONKURRENTENE TIL KONGEN. TP 52 er samme båttype som kong Harald seiler i, men han er ikke med her nå. Du vil imidlertid få et ganske så godt inntrykk av på hvilket nivå Norges konge konkurrerer på når han og laget hans i FRAM XVI tar turen til Middelhavet.

I Norge har vi også en båt av typen GP 42 her til lands, nemlig AL CAPONE, som kommende helg skal i ilden under NM i ORC i Tønsberg med Christian von Trepka fra Bundefjorden som skipper.

Vil du se TV-sendingene fra AudiMedCup live, finner du dem her.

Du får vite mer om Audi MedCup her.