Watski Skagerrak TwoStar 2011

Meld deg på innen 31. januar

Meld deg på innen 31. januar

Melder du deg på Watski Skagerrak TwoStar innen 31. januar, sparer du 1000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

Til nå er drøyt 100 båter påmeldt til Watski Skagerrak TwoStar, som starter 23. juni 2011. Startkontingenten er 2000 kroner, men det har seg slik at etter 31. januar økes den til kr 3000.

– Hvorfor det?

– Watski Skagerrak TwoStar er et stort arrangement som krever omfattende forberedelser. Med arrangement på tre forskjellige steder – start og to pitstophavner – er det mange brikker som skal på plass. Det må også tas beslutninger som har økonomiske konsekvenser, så derfor er det viktig for oss på et så tidlig tidspunkt som mulig å kjenne omfanget og inntektssiden, slik at vi ikke går på en smell, sier Lars-Erik Larsen, leder av Fredrikstad Seilforening.

FORUTSIGBARHET. At startkontingenten nå gjør et hopp, er derfor tiltenkt å ha den effekten at alle de som med sikkerhet vet at de kommer til å delta, melder seg på på et tidlig tidspunkt.

– Det er umulig å arrangere denne regattaen dersom det kommer rausende inn mange båter de siste månedene og ukene før start. Vi trenger forutsigbarhet for å kunne by på et godt arrangement, sier Larsen.

STABILT. Uansett om det har vært ventelister eller ikke tidligere om årene, har det antallet båter som til syvende og sist har startet i Watski Skagerrak TwoStar, vært ganske stabilt. Det har alltid vært mellom 120 og 140 båter som har lagt ut fra Hankø. Det samme både håper og tror arrangøren om årets regatta også.

Årets regatta byr på to løpsalternativer. Det ene er en havbane som er den tradisjonelle «Watski-trekanten» over Skagerrak. Det andre, og nye alternativet, er en kystbane mellom Hankø og Arendal, der også båter med LYS-tall ned til 1,10 kan delta. På havbanen er  LYS 1,15 laveste tall.

Påmelding til Watski Skagerrak TwoStar.

Deltagerlisten så langt.