Shorthandedsamling 16. februar

Seilmakeren Doublehanded 2010

Samling med sikkerhet i sentrum

16. februar trommer Shorthanded Sailing Norway (SSN) sammen til samling. Foredrag av miniseiler Andraz Mihelin er noe av det du kan få med deg. Du kan melde deg på her.

Publisert Sist oppdatert

– Onsdag 16. februar  får vi besøk av en internasjonal seiler med gode meritter fra transatlantiske seilaser med Mini 6.5 og som har vært med å skape en ny båttype som har blitt veldig populær.

– I tillegg vil vi ha fokus på sikkerhet under seilas, som alltid er et engasjerende og et viktig tema, heter det i en pressemelding fra Shorthamded Sailing Norway.

Samlingen finner sted på Dronningen, Bygdøy i Oslo.

Per Hertzberg og Sverre Ellingsen har begge lang erfaring fra shorthandedseiling. Sverre er også leder av NORLYS og har som medlem i NSFs storbåtkomité oppgaver med å frembringe seilernes meninger om sikkerhet slik at NSF kan arbeide videre med dette, også internasjonalt.

Disse to vil lede en debatt om dette med sikkerhet i våre regattaer og arbeidet for å komme frem til gode standarder som kan være viktig og greie å følge. ISAFs endrede krav fra 2012 vil også bli omtalt.

Du finner både mer informasjon og påmelding til samlingen her.

Oppdatert 10. februar 2011: Kommentarer til saken viser til at det er lagt ut et opptak av Rune Aasbergs foredrag på YouTube. Det kan du nå se her.