Sikkherhet rød tråd på medlemsmøte til Shorthand Sailing Norway

Slovensk toppseiler om sikkerhet – og mye annet

Slovensk toppseiler om sikkerhet – og mye annet

Sikkerhet er den røde tråden når Shorthanded Sailing Norway inviterer til medlemsmøte 16. februar. Trekkplaster er en slovensk toppseiler.

Publisert Sist oppdatert

Shorthanded Sailing Norway har lenge tenkt å få en internasjonal størrelse til et av sine seminarer. Nå har de fått det, for 16. februar kommer seileren som seilt lengst i verden løpet av 24 timer med en Mini 6.50.

Andraz Mihelin er fra Slovenia og har en lang merittliste fra Mini Transat-seiling med flere topp-plasseringer. I tillegg er han en av skaperne av Seascape 18 – en moderne kjølbåt som det allerede fins noen av her i Norge.

Dessuten er han en kar med klare meninger.

SIKKERHET. Hovedtemaet for SSNs medlemskveld er sikkerhet, og dette er et tema som også opptar sloveneren Mihelin. Derfor vil en del av foredraget hans dreie seg om sikkerhet ved solo- og doublehandedseiling.

Sikkerhet vil også Per Hertzberg og Sverre Ellingsen snakke om. De to vil innlede til en debatt om sikkerhet der det blant annet vil bli satt fokus på hvilke krav som er hensiktsmessig i de norske shorthandedregattaene.

SI DIN MENING. Sverre Ellingsen er leder av Norlys og har som medlem i Norges Seilforbunds storbåtkomite blant annet fått i oppgave å frembringe seilernes meninger om sikkerhet slik at NSF kan arbeide videre med dette og skape hensiktsmessige regler.

ISAFs endrede krav fra 2012 vil også bli omtalt.

Først vil du med andre ord kunne høre om sikkerhet – så kan du si din mening om den – til beste for seiler-Norge.

BEGRENSET PLASS. – Meld deg på, dette er et viktig tema – og Andraz Mihelin er en spennende og interessant seiler, oppfordrer Simen Løvgren, leder av SSN.

Antall plasser er begrenset og påmeldingen finner du her. På forrige møte deltok nærmere 100 seilere.

Se foreløpig deltagerliste.