Oslo Seilforening stiller med Express

Oslo Seilforening stiller med Express

Oslo Seilforening fortsetter sitt Express-prosjekt og stiller en seilklar til dem som vil prøve seg i klassen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har et hyggelig, unikt og veldig motiverende miljø med mye moro, sier Esben Keim, nyvalgt leder av Oslo Seilforening på seilforeningens hjemmeside.

Oslo Seilforening har ambisjon om å få miljøet til å utvikle seg videre. Vi leter nå etter et eller flere lag som skal få nyte godt av en regattaklar Express med driftsbudsjett, båtplass og opplagsplass. Dette blir omtrent samme opplegg som Melgesklubbens MÅS lag – som er et årlig utplukket lag som får gratis tilgang til båt.

– Express er en viktig del av satsningen til Oslo Seilforening, er du seilinteressert og har eget lag, eller lyst til å bli med på et lag, så er dette muligheten.

Mathias R. Friis, leder i Expressklubben, er veldig fornøyd med tiltaket.

– Med jevnt over 30 båter på startstreken i NM Express er vi vel den mest aktive klasseklubben i Norge – og mer skal det bli. Det skal også nevnes at årets NM i Express blir arrangert av Oslo Seilforening. Vi har planer om å få med enda flere av båtene i Indre Oslofjord til regatta på kveldstid en gang i uken. I tillegg vurderer vi å utvide det vellykkede opplegget med Bjørn Mørland Pedersen til å være to båter på fjorden med både filming, kommentarer på banen samt direkte dømming under seilingen, sier Friis.

Søknadsfristen er satt til 27. mars.