51 påmeldt til Seilmakeren Doublehanded

Arrangør frister med nytt deltager-tilbud

Arrangør frister med nytt deltager-tilbud

De 50 første påmeldte til Seilmakeren Doublehanded fikk  regattaen piquet-skjorte i velkomstgave. Nå er det dukket opp enda et tilbud til dem som er med.

Publisert Sist oppdatert

Seilmakeren Doublehanded passerte for noen dager siden 50 påmeldte båter – og det er per i dag 51 båter som står på deltagerlisten. For å være nøyaktig. Det betyr at lageret på 100 piquet-skjorter (to til hver båt) er gått tomt.

RABATT. Nå har imidlertid arrangøren fått enda et nytt tilbud for tiltrekke seg flere deltagere til regattaen, som for første gang har et løp som går nordover med pitstop i Florø:

Regattaens hovedsponsor, Seilmaker Iversen i Bergen, gir alle deltagere i regattaen 15% rabatt frem til regattaen starter.

– Vi håper det vil hjelpe oss i å nå minimumsmålet vårt på 70 båter, men vi har fortsatt et håp om å passere 100, sier Kjetil Skog i Askøy Seilforening.

NYTT LØP, NYE MULIGHETER. Han mener det nye løpet byr på så mange spennende nyheter og muligheter, at det bør appellere til alle vestlendinger som seiler shorthanded.

– Dessuten er det et helt unikt løp i regattasammenheng, ettersom regattaen foregår i et område der det aldri er seilt regattaer i før. Ergo kan ingen påberope seg å ha spesielle fordeller, sier han.

Seilmakeren Doublehanded 2011 er med andre ord en helt åpen konkurranse der ikke minst de som har gjort gode forberedelser når det gjelder farvannet, meteorologi og strømforhold vil kunne profitere.

Les artikkel fra SEILmagasinet om utfordringene som venter seilerne.

Les mer om Seilmakeren Doublehanded.