Seilmakeren Doublehanded 2011

Utsatt påmeldingsfrist til 13. mai

Utsatt påmeldingsfrist til 13. mai

Du kan fortsatt melde deg på til Vestlandets mest spennende shorthandedregatta.

Publisert Sist oppdatert

62 har gjort det – og Askøy Seilforening håper på at enda flere vil tenke sog om to ganger til og delta i Seilmakeren Doublehanded, som i år gå imellom Askøy og Florø. Opprinnelig gikk påmeldingsfristen ut 30. april, men arrangøren har besluttet å holde dørene åpne frem til 13. mai.

Regattaen starter torsdag 26. mai klokka 18.

KRAV. Den ansvarlige om bord må være minimum 21 år, mens mannskapet må være eldre enn 15 år. Båten må ha LYS-tall 1,10 eller høyere, og sikkerhetsutstyret om bord i båten må tilfredstille sikkerhetskategori 3. Har du dette «inne», er du kvalifisert til å delta.

Seilmakeren Doublehanded byr i år på et helt nytt lø i et farvann få seilere tidligere har seilt regatta. Alle seilerne stiller med andre ord med blanke ark hva angår å vite hvor det lønner seg å seile, så her stiller alle likt. Godt forarbeid og gode forberedelser kan med andre ord bli en viktig del av denne regattaen.

TRACKING. Regattaen starter utenfor Askøy, hvoretter løpet går til Florø der seilerne får fire timers pitstop. Deretter er det retur til Askøy.Alle båtene blir utstyrt med trackingenheter, slik at de kan følges fra start i mål på kartet på Internett. SEILmagasinet er regattaens mediapartner, og trackingen vil bli supplert av løpende nyhetsformidling, kommentarer, blogginnlegg for at alle dem som følger regattaen skal få et best mulig bilde av hva som foregår ute på sjøen.

BLI MED. 62 båter står per i dag på deltagerlisten. Du kan melde deg på og supplere dem som aktør i Vestlandets mest spennende regatta.

Mer informasjon om Seilmakeren Doublehanded.

Seilmakeren Doublehanded teller også med på SEILmagasinet Shorthandedranking med høyt vekttall: 1,5. Den er med andre ord en av sesongens viktigste regattaer i så henseende.