Bundefjorden Rundt

Kjetil Fridheims mannskap tok over all’en

Kjetil Fridheims mannskap tok over all’en

Det ble lett vind og bare en seilas i Bundefjorden Rundt. Ketil Fridheim og mannskapet hans i X-40en X’EST LA VIE mestret forholdene best.

Publisert Sist oppdatert

Om de ikke fikk vind av all verdens styrke, kunne i alle fall mannskapene i de 31 båtene som stilte til start, glede seg over et strålende tidlig mai-vær. Deltagerne var delt inn i tre klasser, der LYS-klassen med måltall høyere enn 1,18 var den klart største med 21 båter og mange skarpskodde seilere.

Expressene seilte i egen klasse, og de stilte fem i tallet. Til topps gikk arrangørens egen Tor Eriksen.

AVANSERTE BÅTER. Drøye tre minutter på korrigert tid var KNS-båten X’EST LA VIE foran Jan Martin Brodin fra Bundefjorden i TEAM BRODINAS (Judel/Vrolijk 37). GP 42en AL CAPONE med Christian von Trepka (Bundefjorden) og Rune Aasberg (KNS) i Class 40en SOLO på henholdsvis 3. og 4. plass, sier noe om seilere og båtmateriell som hevdet seg i toppen.

Morten Haabet Grindaker fra Oslo Seilforening i X-79en SALLY CINNAMON vant klassen for LYS-båtene med måltall 1,18 eller lavere.

Komplett resultatliste finner du her. (For å se tidsdifferansene, velg Race 1 under valget «Seilas»).

Bundefjorden Rundt var for øvrig den første regattaen som anvendte SEILmagasinets nye resultatsystem, som viste seg å ha noen barnesykdommer. Disse er nå rettet opp.