Watski Skagerrak TwoStar 2012

Kl 12 kan du melde deg på!

Kl 12 kan du melde deg på!

Påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar 2012 åpner i dag klokka 1200.

Publisert Sist oppdatert

Det har alltid vært prestisjefylt å stå som nummer én på deltagerlisten til Watski Skagerrak TwoStar, og i mange år var det ventelister for å få delta fordi deltagelsen har vært begrenset. Det har alltid gikk et stort trykk på regattaens nettside den dagen påmeldingen har åpnet.

Slik vil det sannsynligvis bli i år også.

I år har man to regatta-alternativer å velge i. Den tradisjonelle regattaen i en trekant rundt Skagerrak, Watski Skagerrak TwoStar, eller den nye kystnære regattaen Watski TwoStar Rally over to etapper.

Les mer om de to regatta-alternativene.

MULIG BEGRENSNING. Hva slags tracking som vil bli benyttet under Watski Skagerrak TwoStar, er ikke bestemt ennå. I fjor ble det forsøkt med AIS-tracking, men dette falt ikke heldig ut. Systemet fungerte ikke som forventet.

Derfor vil sattellit-tracking bli vurdert som et alternativ i år – sattellit-tracking slik den benyttes i de store transatlantiske regattaene. Blir dette valget, kan det være begrenset tilgang på trackingenheter, noe som kan bety at deltagelsen vil måtte begrenses, anslagsvis til et sted rundt 70–80 båter i Watski Skagerrak TwoStar.

I så fall vil det bety at de først påmeldte vil ha fortrinnsrett.

I Watski TwoStar Rally vil det bli benyttet vanlig GSM-basert tracking fra TracTrac, slik man kjenner den fra før av.

I begge tilfeller vil alle båtene bli utstyrt med trackingenheter fra arrangøren.

Vil du melde deg på til Watski Skagerrak TwoStar eller Watski TwoStar Rally, skjer dette på regttaens nettside.