17. mars er det regatta i Bergen

NORsteam satser på Isbjørnseilasen

NORsteam satser på Isbjørnseilasen

Hele tre NORsteam-lag er allerede påmeldt til Isbjørnseilasen.

Publisert Sist oppdatert

Vi skriver slutten av februar, men på Vestlandet er regattasesongen allerede månedlig i gang. I mars er det Bergens Seilforenings Isbjørnseilas som står på programmet, og allerede tre uker før regattaen finner sted, er 12 båter påmeldt.

IVRIGE. Aller mest ser det ut til å rykke i regattafoten til NORsteams vestlandsavdeling, som er påmeldt med tre Melges 24-lag. Alf Wiig, Aage Hedegaard og Karl Otto Book er påmeldt som skippere, men ved å gå inn på regattaens deltagerliste, vil du kunne se hele mannskapet på de tre båtene.

Book stiller riktignok ikke med noe ungdomsmannskap, men de unge seilerne i de to andre Melgesene, får sjansen til å banke treneren sin.

Nå håper Bergens Seilforening på at flere Melges-seilere vil utfordre de unge NORsteamerne. Melgesene seiler i egen klasse. I 2011 deltok 27 båter alt i alt i Isbjørnseilasen – i år bør dette antallet overgås, skal vi tolke arrangørene.

LYS I ALLE VARIANTER. Isbjørnseilasen foregår på Raunefjorden og den er åpen for tur- og havseilere i alle LYS-kategorier – det være seg LYS med fullt mannskap, LYS doublehanded eller LYS uten spinnaker. Regattaen teller dessuten i Hordacupen, og som vanlig spanderer Bergens Seilforening en god frokost på samtlige deltagere før regattaen starter 17. mars. Middag etterpå blir det også – om man ønsker noe å spise til seilerpraten etterpå.

Du finner mer informasjon på Isbjørnseilasens hjemmeside.