Færderseilasen 2012

Opplev Færderseilasen – igjen

Opplev Færderseilasen – igjen

Færderseilasen 2012 er historie; det ble en typisk Færderseilas med variende vind, vindstille og strøm. Opplev det hele på nytt på SEILmagasinets Færder-side.

Publisert Sist oppdatert

Det ble som det pleide denne gangen; Færder’n bød på perioder med vindstille, utfordringer med strøm i Drøbaksundet – sol, regn og natt. Utpå morgenen kom sønnavinden og båtene kom inn til må i Horten i en solglitrende Oslofjord som kulisser.  Og kongen vant; det er også blitt ganske vanlig i Færder’n.

OPPLEV IGJEN. SEILmagasinet og Seilas dekket i år Færderseilasen i fellesskap og på vår egen Færderside ble regattaen overvåket time for time.  Over 100 nyhetssaker ble publisert, likeledes ble et stort antall filmsnutter – fra såvel magasinenes medarbeidere som seilerne – sendt via telefon-appen VMS. Et stort antall bilder ble også sendt via SEILbloggen. Disse deltok også i fotokonkurransen der det vanket et kamera fra Preus på vinneren.

Ved å gå inn på Færder-siden kan du spole deg tilbake og oppleve Færderseilasen på nytt. Der har vi også klippet sammen en liten film som gir ytterligere krydder til opplevelsene.