Seilmakeren Doublehanded 2013

Foran skjemaet til 100

Foran skjemaet til 100

Med 24 påmeldte båter per i dag ligger Seilmakeren Doublehanded foran skjemaet til å nå 100 båter på startlinjen.

Publisert Sist oppdatert

Målet til arrangøren Askøy Seilforening er 100 båter, helst å slå rekorden på 105 båter, og 24. januar lanserte vi en plan for å nå det. Og planen, den sa at det innen utgangen av januar skulle stå 16 båter på deltagerlisten. Et slikt tall er imidlertid for lengst historie. Per i dag, fire dager inn i februar, er det allerede 24 båter påmeldt!

EN BÅT ANNENHVER DAG. Skal skjemaet holdes videre, må det være 36 båter innen utgangen av februar, hvilket betyr 12 båter til på deltagerlisten før måneden er omme – eller en ny påmeldt båt annen hver dag. Det bør være innen rekkevidde…

Planen sier videre: 58 båter innen utløpet av mars og 81 innen utløpet av april. Og fortsetter takten vil det bety 100 båter på startlinjen 24. mai.

Forholdet mellom påmeldingene til landets to største shorthandedregattaer, Watski Skagerrak TwoStar og Seilmakeren Doublehanded er for øvrig nå 62–24 i østlendingenes favør…

FEIL. Da vi 24. januar kom vi med en historie om at Lars Petter Karlsen og Vidar Moe vil være de første som ankommer Seilmakeren Doublehanded med båt på henger, er det slett ikke sant. Allerede i 2009 gjorde Erik Brunborg og Terje Antonisen det. De fraktet sin Minitransat fra Kristiansand til Bergen og startet i Seilmakeren Doublehanded.

Rett skal være rett!