Shorthanded-samling i Asker

Børst støv av vinterlagrete manøvre

Børst støv av vinterlagrete manøvre

Shorthanded Sailing Norway håper å gi alle shorthanded-seilere en «flying start» på sesongen.

Tidlig i mai starter sesongens første shorthanded-regattaer,  men før den tid vil Shorthanded Sailing Norway gi medlemmene sine en skikkelig oppvarming. Klasseklubben inviterer til treningssamling i Asker 3. til 5. mai. Der vil de bli anledning til å børste støv av vinteragrete manøvre og å lære seg nye.

– Formålet med samlingen er å gi alle anledning til å trene på shorthanded-seiling i et miljø der man vil få veiledning og hjelp, sier Tor Hove, som er primus motor for arrangementet.

INSTRUKTØRER. Han forteller at det vil være instruktører i følgebåter ute på vannet, og foruten å gi råd og veiledning utenifra, vil de hoppe om bord og bistå med råd og dåd.

– Vi vil ha foksu på såinnakerhåndtering. Det er gjerne det de fleste synes er vanskeligst, men det vil også bli rikelig anledning til å trene både på starter og bidevindsseiling, sier Hove.

Blakstadtangen i Asker vil være sentrum for begivenhetene, som går over to dager og en kveld. Det hele starter 3. mai om kvelden. Mer informasjon og påmelding finner du på treningsamlingens nettside.