Norgesmesterskapet ORC 2013

NORC: Mot tidenes største NM

NORC: Mot tidenes største NM

Bra interesse for NM i ORC.

Publisert Sist oppdatert

(Pressemelding NORC): Det er allerede 23 båter påmeldt til ORC-NM i Tønsberg som går av stabelen 21. – 22. september og er med på samme deltagernivå som i fjor. Det rapporteres fortsatt interesse for norgesmesterskapet fra flere båter, samtidig som det er flere av de faste lagene som enda ikke er å finne på deltagerlistene. Arrangørene i Tønsberg Seilforening kan med andre ord vente seg 25-30 båter på startlinjen og det betyr at årets NM i ORC blir et av de største Norgesmesterskapene i ORC noensinne.

Påmeldingsfristen for årets NM er lørdag 14. september og NORC håper alle båteiere som ønsker å teste båt og mannskap i en skikkelig baneseilas nå griper sjansen. Kvaliteten på feltet er variert og det er båter å prøve seg mot på alle nivåer, fra de som normalt bare seiler baneseilas – til de som satser hardt mot internasjonale mesterskap.

NM-arrangøren Tønsberg Seilforening feirer 125-årsjubileum i år og håper så mange som mulig vil ta turen til Fjærholmen. Årets program:

Fredag 20. september

Kl. 1800 – 2100 Åpent regattakontor for registrering

Lørdag 21.september

Kl. 0800 – 1000 Åpent regattakontor for registrering

Kl. 0830 Åpning og skippermøte

Kl. 1100 Første varselsignal

Kl. 1930 Fest middag med levende musikk

Søndag 22. september

Kl.1100 Første varselsignal

Kl. 1700 (ca) Premieutdeling

For å sikre en enkel inngangsport for nye lag tilbyr NORC et engangs ORC-brev til halv pris. Kunne du tenke deg en helg fylt med tett seiling, bryggeliv og seilerfest er valget enkelt: Du melder på båten her.

Invitasjon fra Tønsberg Seilforening finner du her.

Kunngjøring for årets NM finner du her.