Wouter Verbraak om havseiling

Snart fullt foredrag

Snart fullt foredrag

Det er få plasser igjen om du vil høre hva navigatøren Wouter Verbraak har å si om internasjonal havkappseiling.

Publisert Sist oppdatert

Interessen rundt foredraget til den nederlandske og litt norske navigatøren Wouter Verbraak 12. februar har vært stor, og det er nå nesten fulltegnet. Søndag kveld var det kun 16 ledige plasser igjen.

BRED ERFARING. Wouter Verbraak er en navigatør med en lang, internasjonal merittliste. I Norge ble han først kjent som navigatør om bord hos Knut Frostad og hans DJUICE-deltagelse i Volvo Ocean Race. Senere har han deltatt og vært involvert i en lang rekke internasjonale prosjekter som har deltatt i Volvo Ocean Race, Barcelona World Race og America’s Cup. Blant annet.

I disse dager er han mest kjent for å ha navigert båten VESTAS WIND opp på et rev i Volvo Ocean Race. Dette vil han fortelle om på seminaret, men mest av alt vil han fortelle om hva internasjonal havkappseiling dreier seg om. Et tema han også holder på å skrive en bok om.

SNAKKER NORSK. Verbraak er utdannet meteorolog og for noen år siden skrev han en omfattende artikkelserie for SEILmagasinet om meteorolog og værruting. Verbraak har norsk kone og bodde en tid i Oslo, men er nå bosatt i England. Han snakker flytende norsk, og foredraget, som foregår i regi av With Marine AS og Norsk Maritimt Forlag AS, vil han derfor holde på norsk.

Påmeldingen er åpen inntil deltagerlisten teller 150 påmeldte. I skrivende stund er det 134.