Søk i arkivet

SAIL CHALLENGE FOR 1400 BI-STUDENTER– Utrolig morsomt!

Sol, sjøsprut og blå himmel. Sail Challenge hadde drømmeforhold.

– Sail Challenge gir de nye studentene en unik mulighet til å bli kjent i fantastiske omgivelser, samtidig som seiling er en god øvelse i samarbeid og ledelse. Vi på BI er stolte av hva studentforeningen greier å få til. Dette er bare et av mange spennende arrangementer under innrykksukene på BI, sier rektor ved BI, Inge Jan Henjesand.

SBI-rektoren fyrte av startskuddet Sail Challenge utenfor Bygdøy 14. august. Deretter var det for sjette året på rad klart for studentregatta med DS Matchracer 37-båter i Oslofjorden.

HADDE NOE Å BEVISE. – Det at rektor Inge Jan Henjesand var tilstede gjorde at vi følte vi hadde litt mer å bevise. Det var utrolig morsomt at vi klarte å dra i land seieren i år, sier leder for studentforeningen ved Handelshøyskolen BI, Karl Söderman Reistad.

Det deltok seks lag med representanter fra linjestyrer, utvalg og stabsfunksjoner underlagt Studentforeningen ved BI. Resten av fadderukedeltagerne heiet frem sine regattalag om bord i fem forskjellige charterbåter.

[Artikkelen fortsetter under bildet]

FANTASTISK DAG. Selve regattaen arrangeres av Oslo Seilevent med Magnus Brun i spissen. Prosjektansvarlig i studentforeningen, Christoffer Omberg, applauderer samarbeidet med Oslo Seilevent.

– Vi er veldig fornøyde med gjennomføringen av Sail Challenge i år. Både værgudene og Oslo Seilevent la forholdende til rette for nok en fantastisk dag i Oslofjorden. Vi har bare fått gode tilbakemeldinger fra de 1400 BI-studentene som la ut på sjøen denne dagen, forteller Omberg.

– Sail Challenge er blitt en tradisjon i fadderuken Fadderullan. Det blir bare mer og mer populært med årene. Neste år må vi nok se på mulighetene for å utvide dette tilbudet, avslutter Omberg.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen