Watski Skagerrak TwoStar 10 år

FAR OG SØNN: Otto og Karl Otto Book vant den lange offshore-banen over all i Wasa 55-en CUBANEREN.
SUVERENE SØSKEN: Siri og Eilert Kamfjord tok en suveren seier i sin klasse på coastal-banen.
VINNERE: Are Filip Eklund og Magnus Tvete var best blant de største på coastal-banen.
SEIER IGJEN: Ludvig Daae og Einar P. Astrup suste inn til seier i klassen for de nest største båtene.
GODE VENNER: Elling Rishoff og Morten W. Brekke har seilt GODE VENNER i ti TwoStar-år og kronet den 10. deltagelsen med seier.
MESTVINNENDE: Henning Hansen (til høyre) er TwoStar-regattaens mestvinnende seiler. Seks ganger har han vunnet klassen sin. Ikke langt etter følger Arve Roaas til venstre med fem seire.
UTHOLDENDE SUPERVETERANER: Seks seilere har fullført samtlige TwoStar-regattaer som har vært arrangert. Fra venstre Tormodd Lie, Fredrikstad, Arne Hammersland, Bærum, Elling Rishoff, Asker, Kai B. Hannestad, Fredrikstad, Jens Brovold, Fredrikstad og ...
LAG-SEIER: For første gang var det en innlagt lagkonkurranse. Asker-seilerne var best og laget kunne ta med seg en gavesjekk på 5000 kroner hjem til foreningen sin. Bak fra venstre: Fredrik Brandt-Rasmussen, Pål Terje Christensen, Einar P. Astrup, ...
KNAPT: Øystein Thorup og Lars Johansson vant med seks sekunder!
VIL EVALUERE: Jon Egil Johnsen har satt seg som mål å gjennomgå TwoStar-regattaens mange aspekter og detaljer med tanke på å kunne arrangere en regatta etter seilernes ønsker i 2014.
MINST OG RASKEST: Den slovenske Seascape 27 var den minste båten på den største banen, og på den andre etappen var båten raskest av samtlige på korrigert tid.

Familie-regatta for to

Far og sønn, far og datter, mann og kone eller søsken – Watski Skagerrak TwoStar er blitt regattaen der familiemannskap søker utfordringer sammen.

Publisert Sist oppdatert

Aldri har så mange familie-lag deltatt i Watski Skagerrak TwoStar enn i årets regatta. Kombinasjonene er mange, men den hyppigst forekommende er relasjonen far-sønn. Det var også den aller beste kombinasjonen, for over all-vinnere ble på den lange offshore-banen ble far og sønn Book; pappa Otto i sønnen Karl Ottos langsmale Wasa 55 med det talende navnet CUBANEREN. De hadde den aller beste korrigerte tiden etter det nye NOR Rating-systemet som ble anvendt for første gang.

– Det var veldig hyggelig det, og vi har bare gjort det en gang før; i Seilmakeren Doublehanded, sier Karl Otto Book, som ikke har seilt så mye sammen med faren sin tidligere.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER