Jollegruppen i Haugesund Seilforening søker trenere

Jollegruppen: Ta kontakt med Haugesund Seilforening hvis du kunne tenke deg å være trener for denne flotte gjengen.
RS Feva: Vil du trene denne supre gjengen? Haugesund Seilforening søker også trenere til Laser og Optimist.
HUMØR: Det er mye humør blant trenerne i Haugesund Seilforening!

Vil du bli superhelt?

Underkapasitet på trenere er en utfordring for mange idrettslag, ikke minst på barne- og ungdomstrinnene.

Motiverte utøvere og engasjerte foreldre er glimrende, men trenere må til for å løfte en forening fra å være et fritidstilbud til å bli en arena for utvikling og mestring. Gode trenere er en forutsetning for trivsel og vekst.

Jollegruppen i Haugesund Seilforening har de siste årene vært i kraftig vekst.

Sist sesong hadde vi 35–40 barn og unge på treningene, og vi forventer en økning i 2016. Vi driver aktiv trenerutvikling, men innser at vi likevel er på etterskudd for den kommende sesongen.

Må rekruttere trenere

Jollegruppen i Haugesund Seilforening er nå i en situasjon der vi har en rekke utøvere med flere års erfaring. Mange er aktive på regattabaner både i distriktet og utenfor.

Dessverre for oss skal ungdomstrenerne vi har vært velsignet med en stund flytte ut av byen for å studere. Derfor må vi innen sesongen starter sørge for å rekruttere trenere som kan hjelpe denne gruppen med å satse videre.

Jobben krever seiltekniske ferdigheter, men evne og vilje til å motivere er minst like viktig.

For trenerne er klubbens viktigste rollemodeller og barnas superhelter.

Tre klasser

Helt konkret ønsker vi å knytte til oss trenere innen Laser, RS Feva og Optimist. Det er disse klassene vi satser på i regattasammenheng, selv om foreningen også disponerer en god del Zoom8 og 2Krona.

Hvis du bor i Nord-Rogaland (eller har lyst til å flytte hit!), og kan tenke deg å bli en del av jollegruppens trenerteam, håper vi du tar kontakt. Du treffer jollesjef John Berthelsen i Haugesund Seilforening på telefon 95 02 99 11.

Han er på jakt etter superhelter!