Søk i arkivet

Bladeriderne får selskap

Den tidligere verdensmester i Mothklassen, Rohan Veal kommer til Oslo Race Week med sin Bladerider 6. og 7. juni. Nå får han selskap fra flere Moth-seilere som også seiler hydrofoil.

Rohan Veal, som nå jobber med å lansere Mothen Bladerider som egen klasse med tanke på OL 2012, ønsker å demonstrere båten i Skandinavia i juni. Etter planen skulle han ha tatt med seks båter til Oslo, men salget av de spektakulære jollene har tatt helt av slik at han ikke har  nok båter. Nå stiller Veal med sin egen båt og sannsynligvis en ny fra den skandinaviske forhandleren i Gøteborg, men feltet blir komplettert ved flere Moth båter som også seiler med foiler. En av dem som kommer er svenske Martin Grävare som er avbildet her da han ved påsketider seilte sin nye båt utenfor Kullavik nær Gøteborg. Ifølge fotografen som fulgte han i sin RIB gjorde Martin 15 knop på kryss i 5 m/sek.

Det blir fremdeles mulig for gode jolleseilere å prøve seg. Interesserte kan kontakte mikkel@seilas.no

Også vertsfamilier som kan tenke seg å huse en seiler for en natt eller to bes ta kontakt.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen