«Hugo Boss» tar inn vann
SAFRAN - BANQUE IMAGES AERIENNE - AU LARGE DES GLENANS (FRA) - 24/04/08PHOTO: JACQUES VAPILLON / DPPI POUR SAFRANSORTIE ENTRAINEMENT SOLO POUR MARC GUILLEMOT AVANT THE ARTEMIS TRANSAT
«Hugo Boss» tar inn vann

«Hugo Boss» tar inn vann

Transat Jacques Vabre deltageren har truffet noe i vannet og fått skadet baugen.

Publisert Sist oppdatert

Alex Thomson rapporterer at de ikke er i fare, og at pumpene klarer å holde unna vannet som strømmer inn, men har bremset opp farten.

– Jeg er utrolig sliten (I am gutted), vi har utført den tøffe jobben, vært gjennom storm og veien foran oss så veldig enkel ut. Vi vil vurdere situasjonen i natt og se i morgen tidlig hva vi skal gjøre, forteller Thomsen til regattaarrangøren.

«Hugo Boss» ligger 400 nm sør for Azorene, Thomsen har vært i kontakt med sitt lag på land og byggere av båten for å vurdere mulighetene for å gjøre en reperasjon.

Du finner videoraport fra «Hugo Boss»under stormen på fredag her.

Safran leder fremdeles, men ledelsen har krympet til kun 34 nm. Groupe Bel liger som nummer to og Mike Golding som nummer tre. Hugo Boss ligger forøyeblikket fremdeles som nummer fire.

På fredag ble overbygget på «BT» knust av den kraftige stormen. Båten ble fyldt med vann, men mannskapet reddet ut via helikopter. Les saken her.