Søk i arkivet

Ellison og Frostad nominert til månedens seiler

Seahorse er selve bibelen for dem som kappseiler i store båter. De kårer månedens seiler og for mai er America´s Cup vinneren Larry Ellison og Knut Frostad nominert.

I begrunnelsen for n ominasjonen heter det:

Larry Ellison (USA)
Gjennom mot- og medgang i sin lange reise mot America´s Cup, fra high-spending first timer til en resolutt fighter, og endelig til seierherre,  har Larry Ellison representert en gutteaktig entusiasme for en sport han tok opp relativt sent i livet. Hans vei til seier har ikke falt i like god jord over alt, men takket være ham har America´s Cups fremtid aldri virket mer spennende.

Knut Frostad (NOR)
Sjefen for Volvo Ocean Race er nok et produkt av den skandinaviske skolen om å gjøre forretning av havseilas uten å miste entusiasmen. Frostad er sterk i troen på produktet og i nødvendigheten av å tiltrekke flere av sportens store navn. Siden han tok over har han gjort en fenomenal jobb med å få frem seilere på et nivå som skal til for å skape nasjonal interesse.  America's Cup har noe å lære!

Du kan stemme frem din  kandidat her

Aksel Magdahl ble månedens seiler i Seahorse i mai 2009 etter at han navigerte Ericsson 3 til seier på etappen fra Qingdao til Rio i det siste Volvo Ocean Race.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen