Søk i arkivet

Ludvid Daae er godt fremme

Ludvig Daae er alltid farlig når det står et bord med premier i den andre enden av en kappseilas. Nå ligger han og slåss med langt større båter i Drøbaksundet.

Bildet over viser «Ille Moro» fra en tidligere seilas.

På telefon til Seilas forteller Ludvig Daae at han har ca. fem nautiske mil igjen til Filtvedt, men at båtene foran, «Teknova Albatross», «Xfram» og «Arme Riddere» alle må gi dem mye tid i mål. «Ille Moro» misset i starten og ble hengende igjen øst i løpet ved Kavringen, mens konkurrentene fosset fra. Daae tok straffen og skar over til Bygdøylandet og har siden slåss om hver meter i kjent stil.

Hans Bavaria 42 Match med LYS 1.34 har mye å gå på i forhold til de antatt hardeste konkurrentene i klassen, og båter som «Flirt» med LYS 1.42, og de nevnte med tall mellom 1.39 og 1.45. Et heldig slag etter sjeteen tok vare på «Flirt» som nå ligger en natisk mil bak.

Kanskje går det mot triumf for Daae som var nær ved over all seieren i fjorårets seilas.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen