Søk i arkivet

Stort felt til Hankø Race Week Big Boat

Hele 29 båter til start i den første utgaven av Hankø Race Week Big Boat serie som starter til helgen og varer frem til 29. juni.

-  Det er veldig moro at vi blir så mange på Hankø, og det lover godt for videre deltakelse i årets NORC rankingseilaser. Det er meldt strålende sol og 3-6 sekundmeter på Hankø i helgen, så forholdene skulle med andre ord være ideelle for mange tette og spennende dueller i et veldig kompetitivt felt. Hankø Race Week en den andre av i alt fire tellende regattaer som utgjør  NORC ranking, sier NORC sjefen Thomas Nilsson.

En av dem sim skal delta er Ragnar Wisløff og hans mannskap i den splitter nye First 35en «Smil». Laget seilte seg inn til en flott 3.plass i NORC rankingen i Larvik i slutten av mai. Nå ser de frem til å hente enda ytterligere noen sekunder på riktige valg og båthåndtering på Hankø. De seiler i den lille klassen i rankingen.

-  Arrangementet i Larvik var veldig bra, så nå gleder vi oss til like tette seilaser på Hankø. Pølsebaner og en hyggelig sosial
ramme på land er noe flere seilere bør forsøke seg på, sier Wisløff.

Det meste er nytt for Ragnar Wisløff og hans mannskap. De fikk First 35'en i våres og har så langt gjort mye riktig både under trening og på regattabanen. Det viser resultatlistene. -  Det er ganske så mye som er nytt for oss: Både laget og båten. Ikke minst det faktum at dette er en fokkebåt som gir oss nye utfordringer med hensyn til oppsett og trim, sier Wisløff.

Regattaen blir også en fin gjennmkjøring for de norske X-41 seilerne som skal seile sitt VM i Arendal senere i sommer.

Mer informasjon om Hankø Race Week Big Boat Series

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen